Hlavní obsah
Článek

Každá žena kráčející si pro nějaké ocenění na pódium se obává, aby se neskácela k zemi na svých vysokých podpatcích. Možná i dvaadvacetiletá herečka Jennifer Lawrence zaměřila své soustředění spíš na lodičky Jimmy Choo a především pak na svůj zápal plic než na drahou modrou róbu od Diora, když si šla pro sošku SAG (Screen Actors Guild Award). Ale co čert nechtěl, Jennifer se podařilo při proplétání se mezi hollywoodskou smetánkou roztrhnout si šaty tak nešikovně, že všem přítomným ukázala holá stehna a část zadečku.

Před zraky stovek lidí v hledišti a televizními kamerami se v neděli během slavnostního předávání cen semlelo nečekané zpestření celého večera. Chvilku poté, co se Jennifer radovala, když uslyšela své jméno a šla si pro cenu za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za film Terapie láskou (Silver Linings Playbook), ji polil studený pot. Ve chvíli, kdy se zvedla ze židle, procházela uličkou a objímala se s pár kolegy, někdo omylem svou židlí přisedl herečce šaty a společenské faux pas bylo na světě.

Starší herečky včetně Marion Cotillard nebo Nicole Kidman s Jennifer soucítily a mladinký filmový talent vše zvládl na jedničku. Lawrence si šaty upravila a pro svou sošku došla i s vtipným komentářem: „Všichni se o mě báli. Myslím, že jsem v pohodě. Kráčela jsem tam se zápalem plic, ale povýšila jsem to ještě na vyšší instanci.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám