Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to týden, co soudkyně Daniela Reifová nepravomocně odsoudila Daru Rolins (51), která dostala podmínku v délce 26 měsíců s tříletým odkladem. Zpěvačka doposud o případu mlčela, ale jelikož se českými médii tradičně šíří zkreslené informace, rozhodla se svěřit Super.cz se svou verzí příběhu.

Popové divě se nelíbí, že je označovaná za nebezpečnou řidičku, která riskuje a ohrožuje zdraví druhých. „Při nešťastné nehodě jsem nejela rychle a nepožila alkohol. Fakt, že jsem přešla do protisměru v místě, kde vozovka nemá střední dělící pruh a vyztužený kraj, je v každém případě sporný. To dokazují čtyři posudky," odkazuje se Rolins na závěry soudních znalců, jejichž výsledky se nezávisle na sobě rozcházely. „Tato skutečnost zazněla i v závěrečné řeči státního zástupce, který u soudu zastupuje stát," nechala se slyšet Dara.

Zpěvačka neopomněla připomenout zmatky, které od začátku provázely vyšetřování. „K tomu veřejné přiznání policistky, která chybně zanesla první stopy a na místo činu se s několikahodinovým odstupem musela vrátit, aby chybu napravila."

Dara si uvědomuje, že na začátku celého spouštěcího mechanismu stálo její auto, které přivodilo zranění motocyklistovi. Kdo za co přesně může, a do jaké míry, je podle ní ale sporné. „Lékařský posudek a průběh ošetření je další sporné téma," říká popová diva.

Podle našich informací Rolins stále ještě neobdržela rozhodnutí soudu. Oficiální dopis by měla zpěvačka obdržet do dvou týdnů od vynesení rozsudku. Znamená to, že má Dara tedy ještě týden na rozmyšlenou, jestli se odvolat, či nikoli. Podle jejího vyjádření ale odvolání stoprocentně podá. „Vždycky jsem měla za to, že odsouzeným a vinným může být jen člověk, proti kterému jsou důkazy jednoznačné. Nevymlouvám se, ani nelžu nebo nehážu vinu na jiné, jak se píše. Dělám jen to, co by udělal každý - odvolávám se," rezolutně prohlašuje Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám