Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Ndeshi Panda Nangolo byla v posledních měsících v pozadí a na módních přehlídkách a společenských akcích jsme ji prakticky nevídali. Černá perla českého modelingu k tomu měla ale svůj důvod. Naplno se věnuje svému synovi Sebastianovi (3), kterého má s fotbalistou Václavem Drobným, a nově také příteli Vojtovi.

S oběma svými muži života a v novém krátkém účesu se objevila na otevření nového baru v pražských Žlutých lázních. Nám se podařilo zjistit, že se její partner živí jako umělecký truhlář a patří do známé umělecké rodiny Šourků.

„Jsem teď moc spokojená. Troufnu si říct, že prožívám nejšťastnější období v životě, " říká namibijská modelka.

Někdejší večírková dračice si plně užívá rodinného života a s největší pravděpodobností jí přítel navlékne brzy na prsteníček levé ruky prstýnek. „Svatbu bychom chtěli v Africe. Uvažujeme o možnosti, že bychom se vzali v Čechách a následně v Namibii. Přítel mou rodnou zemi nikdy nenavštívil, a tak by se to mohlo propojit," říká Ndeshi.

Kráska nás také pobavila informací, že se přestěhovala do pražské čtvrtě Černošice. „Černoška v Černošicích, lepší adresu jsem si nemohla vybrat," směje se kráska.

Reklama

Další články

Načítám