Hlavní obsah
Článek

Když se pokoušel Philander Rodman mladší potkat se svým synem Dennisem Rodmanem (51) v roce 2006, byl odmítnut. Slavný americký basketbalista byl ale tento týden na Filipínách znova, ve čtvrtek 19. července svého otce už neodmítl. Viděli se po dvaačtyřiceti letech. Dennis má přitom kvůli plodnému tátovi osmadvacet sourozenců.

Chorobný polygamista Philander Rodman mladší oplodnil devětadvacetkrát šestnáct různých žen, mezi nimi i Dennisovu matku. Proč ale žije padesát let na Filipínách a zanechal ho v USA s matkou, vysvětlit nedokázal. Neměl na to prostor. Basketbalista se s otcem pouze pozdravil a podal mu ruku, po třech minutách jejich setkání skončilo.

„Bylo to skvělé. Snažil jsem se s ním potkat už mnoho let. A minulou noc jsem ho najednou potkal,“ svěřil Philander Rodman přítomným novinářům, kteří do Manily přišli na zápas profesionálů Filipínské basketbalové asociace proti týmu NBA zvanému Alumni. Hosté vyhráli.

Na tiskové konferenci před zápasem Rodman o svém otci prohlásil: „Já k tomu chlapovi, co mě přivedl na tento svět, necítím nenávist. Fakt je, že když bych ho viděl, jen bych mu řekl: ‚Víš co, jsi můj kamarád.‘“

Jednasedmdesátiletý veterán války ve Vietnamu provozuje ve filipínském městě Angeles restauraci Rainbow Obamaburger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám