Článek
Když akční hrdina Jean Claude Van Damme zavítal na Slovensko, musel mít jako správná hvězda speciální servis! Super.cz se podařilo zjistit pikantnosti ze zákulisí jeho pobytu. A získali jsme i fotografii, kde se herec na četné žádosti svlékl do půl těla a ukázal vymakanou muskulaturu.
Herec byl ubytovaný v luxusním hotelu Grandhotel Praha v Tatranské Lomnici. Už jeho samotný příjezd byl hodně dobrodružný. Letěl z Hongkongu, kde natáčel pokračování snímku se Stallonem, ale zmeškal přípojný let.
„Jeho cestování se prodloužilo skoro o 12 hodin. I když byl velmi unavený, na fanoušky i personál byl velmi příjemný,“ uvedla mluvčí Tatry Moutain Resorts Katarína Šarafínová.
Poté se přesunul na otvírání Nestville parku, kde na něj čekal celodenní program mezi fanoušky i křest whisky, tam se také podíval i na expozici o historii lihovarnictví a vůbec první slovenskou whisky samozřejmě i ochutnal.
„Van Damme ze Slovenska po skypu telefonoval se svými rodiči, kterým vylíčil krásy Slovenska, rodičům popsal slovenskou krajinu s krásnými horami,“ dodala Šarafínová.
Šéfkuchař pro něj vytvořil speciální jídelní lístek. „Speciality z něj budou moci ochutnat i další hosté hotelu,“ dodává Šarafínová.
Van Damme si mohl vybrat ze šesti hlavních chodů. V nabídce měl například mořského ďasa s lesními hříbky a zeleninou, steak z tuňáka s rýžovou rolkou a pikantní omáčkou, kuřecí steak na šalvěji se sépiovými tagliattelmi.
Mohl ochutnat také telecí filetky s blanšírovanou karotkou a bramborovou pěnou či pečený hovězí steak s ratatouille s celerovým pyré.
Akčnímu hrdinovi nejvíce chutnalo gaspacho s konfitovanou hruškou a mátou. „Dokonce si objednal čtyři porce,“ uvedl zdroj z hotelu.
Podle zákulisních informací mu do Tater volal producent a nabídl mu roli ve filmu. „Byl jsem u toho, když mu volal producent a bavil se s ním o roli v novém filmu a několikamiliónovém honoráři za tuto roli,“ dodává zdroj.