Hlavní obsah
Článek

Text vyjádření o Ondřeji Brzbohatém (41), který neměl nikdy nikdo spatřit, je na světě. Taťána Kuchařová (36) poté, co Ondřej Brzobohatý rázně řekl, že si je jistý, že jeho exmanželka měla předat znění církevní žaloby deníku Blesk, napsala vyjádření k celé situaci na své sociální sítě.

Bohužel ale netušila, že na rozdíl od Instagramu, kde může text libovolně měnit, facebook takovou věc zcela bez důkazů neumožňuje. Obsahuje archivaci, kde je možné najít původní neupravené znění.

A tak je na světě původní znění vyjádření Kuchařové, kde gratuluje Brzobohatému ke coming outu. "Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat," tak zněl text, který jsme v pondělí všichni četli na jejím Instagramu.

Původně vydaný konec zprávy ale Kuchařová po zvážení smazala. Bohužel facebook ji prozradil. "Nicméně bych ráda Ondřejovi poblahopřála ke coming outu. A také mu přeji, aby v něm byl ještě odvážnější a řekl o sobě celou pravdu. Jsme tolerantní společnost a já se mu celou dobu našeho manželství snažila pomoct, chápat ho a podpořit ho. Teď bych mu přála, aby ho stejně podpořila jeho rodina a nejbližší," dodala Kuchařová v prohlášení.

Potvrdila tak slova v církevní žalobě a svůj názor na celou situaci.

Reklama

Další články

Načítám