Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani Aneta Vignerová (36) si nenechala ujít módní událost, kde svou přítomností podpořila přehlídku Filipa Vaňka, Borise Krále a Zuzany Kubíčkové.

Na tuhle společenskou akci ale modelku nedoprovodil manžel Petr Kolečko (40), jako je v poslední době zvykem. Naopak, tentokrát dorazila sama, ale mezi dalšími hosty se rozhodně neztratila, měla mezi nimi totiž i spousty svých přátel.

Na akci se potkala také se svým bývalým partnerem Davidem Krausem (44), se kterým se dala společně se svým kamarádem Petrem Polákem do řeči. Aneta původně plánovala, že se po akci vrátí domů za svým synem Jiříčkem. Jak už to tak ale někdy bývá, i tahle událost se protáhla a nakonec vyvrcholila pořádným mejdanem.

S Davidem a Petrem se bavila tak dobře, že se po konci události nebránili menšímu přátelskému večírku v blízké hospůdce, kde to Aneta dle Blesku pořádně rozjela se skleničkou v ruce. Celý podnik měl o zábavu postaráno až do půlnoci, kdy modelka odjela taxíkem domů.

Aneta Vignerová a David Kraus tvořili pár v roce 2011. Rozešli se po několikaměsíční známosti. Definitivní tečku za bouřlivou láskou udělala Aneta, která se v té době zakoukala do fotbalisty Tomáše Ujfalušiho.

Reklama

Další články

Načítám