Hlavní obsah
Článek

V pouhých 43 letech zemřel slovenský herec a hudebník Daniel Heriban. Podle informací TV JOJ měl herec zdravotní komplikace, kvůli kterým musela být přivolána záchranná služba. Heriban si stěžoval na bolesti zad, kvůli nimž byl den před svou smrtí v nemocnici. Záchranáři už mu ale nemohli pomoci, došlo u něj k zástavě srdce.

„V ranních hodinách jsme k pacientovi vyslali posádku záchranné zdravotní služby, která ho na místě oživovala, resuscitace však byla neúspěšná,“ citovala televize JOJ mluvčího záchranářů Martina Balka.

Heriban byl členem členem činohry Slovenského národního divadla, celkem třikrát získal divadelní cenu Dosky. Byl také držitelem televizní ceny OTO. Kromě hraní se věnoval také skládání filmové a dětské hudby (projekty Závisláci či Ginsberg v Bratislavě). Rodáka z Trnavy znali diváci také z televizních obrazovek. Hrál mimo jiné ve slovenském seriálu Horná Dolná.

Smrt talentovaného herce a hudebníka zasáhla i slovenský šoubyznys. „Hrozná zpráva... Vyjadřuji upřímnou soustrast rodině,“ nechala se slyšet zpěvačka Katarína Knechtová. A přidala se i její kolegyně Jana Kirschner: „„Danko náš krásný, děkuji za tebe... Nemám slov, moji milí,“ plakala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám