Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Gregor Brzobohatý (41) veřejně zareagoval na to, že znění církevní žaloby, na základě které má být anulován jeho sňatek s Taťánou Kuchařovou (36), se dostalo do médií. Včetně mnoha velmi intimních detailů ze soužití manželského páru. Podle Ondřeje jde o práci jeho exmanželky, ta se zatím nevyjádřila.

V dokumentu se píše například o tom, že se Gregor Brzobohatý rád převléká za ženu, ale také o potížích s početím dítěte s jeho první manželkou Johanou. Své vyjádření, které zveřejnil na sociální síti, tak uvodil fotkou s nápisem Iconic F*ckup by Tatiana. Jde o parodii na značku Kuchařové.

Exmanželku označil za „zhrzenou“ a „pomstychtivou“ a znění podle něj melo zůstat za dveřmi Metropolitního církevního soudu, který požadavek na anulaci vyřizuje. Obsah žaloby je podle něj navíc „plný lží a skandálních obvinění“.

Zpěvák předem poděkoval za podporu, které se mu dostává od mnoha přátel ze světa šoubyznysu. Veřejně se ke kauze vyjádřili například Libor Bouček (43), Eva Burešová (30) nebo Dara Rolins (51).

„Ondro, konečně. Já už bych tak dlouho mlčet nedokázala. Kolikrát jsem se držela, když jsem něco od této paní četla. Jsi frajer a tvé jméno Ti dělá tvá tvrdá práce a to, jaký jsi gentleman. Bohužel občas jsou lidé, kteří své jméno ztratí tím, že ztratí partnera a samotní nic vytvořit nedokážou, tak alespoň špiní. Mám Tě ráda a těším se na další koncerty,“ vzkázala Burešová.

„Ondrejko, drž se a buď i nadále tím, kdo neztrácí úroveň,“ vzkázala Rolins.

Nejvíce se rozepsal Brzobohatého kamarád Libor Bouček.

„Na konci rozvodů nejsou vítězové a poražení, ale jen poražení. S tím se nedá dělat nic. Ohlížet se zpět má člověk jen v dobrém, protože svatba byla i jeho svobodné rozhodnutí a jsem přesvědčen, že v každém svazku bylo i to krásné. Ostatní ohlížení je ztráta času. Jak Tě znám, ctil jsi a vážil sis svých žen bez výhrad. Kdokoliv chce z rozvodu odcházet jako vítěz, prokazuje jen nepochopení, vlastní plytkost, mrzkou inteligenci a pořádnou dávku egoismu, se kterou se žije těžko. Ale zakázat se to nedá,“ napsal Bouček.

„Tvé gentlemanství k Tvým partnerkám je k nevydržení, milý kamaráde, po Tvém boku člověk viděl a vidí, jak ve vlastním vztahu musí přidat. Ale ne, je to inspirující a zřídkavé zároveň. Mlčel jsi dlouho, asi dýl, než bychom zvládli my ostatní, a kromě toho, že Tě mám rád, Ti přeju, aby mlčelo se i dál. Aby tímhle vše se uzavřelo. Umím si představit, s jakou nevolí vznikal ten rozhovor, který vzniknout už musel. Udělat z věci intimní (tedy z církevní žaloby) záležitost veřejnou je hloupě zoufalé a zoufale hloupé,“ dodal známý moderátor.

Podporu mu veřejně vyjádřili také například Patricie Pagáčová (35) nebo Vašek Noid Bárta (43).

Reklama

Další články

Načítám