Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá řada reality show Survivor Česko a Slovensko má svého vítěze. A to Tomáše Weimanna (35), jenž vyhrál nad Martinem Konečným pouze o jeden hlas. O něm rozhodla Johanka, což Martin vnímá jako obrovskou zradu, kterou jí zřejmě nikdy neodpustí.

„Titul Survivora byl získán Tomášem pouze zradou jedné Johany, která byla celou dobu Tomášem shazovaná, dokonce ji přiváděl k pláči na kmenových radách a ona mu to prostě dala. Slovenka dala Čechovi, modrá Rebelka to dala Hrdinovi,“ řekl Martin rázně pro Super.cz s tím, že si v jejich alianci jasně řekli, že kdyby byl ve finále, tak mu dá Johanka hlas.

Celou situaci stále nerozdýchal a zřejmě ani nerozdýchá. Během oficiálního odhalení vítěze v jednom z pražských klubů Johanku dokonce nepozdravil.

„Stále jsem to nerozdýchal, nepřešel jsem přes to a nepřejdu přes to, Johanu nepozdravím. Beru ji jako zrádkyni. Beru to jako když mám partnerku nebo manželku pět let a podvede mě s mým bratrem nebo otcem. S někým nejbližším, to je ta největší zrada. Je to zlé, obrala mě o životní šanci na základě nevím čeho,“ dodal Martin, kterému dokonce vadí, že Johanka „lajkuje“ příspěvky, které Tomáš sdílí na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám