Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve francouzském Cannes byl zahájen už 76. ročník prestižního filmového festivalu. A jak už je zvykem, velkolepá podívaná se konala na červeném koberci, kde se především dámy předháněly v tom, v jakém modelu zaujmou diváky i přítomné fotografy.

Na červeném koberci se to nehemžilo jenom herečkami, ale i půvabnými modelkami. Zahájení festivalu si nenechala ujít topmodelka Naomi Campbell (53), která byla ve stříbrných flitrovaných šatech nepřehlédnutelná. Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (43) se blýskla v sexy modelu s kapucí a hlubokým výstřihem. Model doplnila o nádherné šperky, které už jen podtrhly celkový dojem.

Nezklamala ani nizozemská kráska Romee Strijd (28), jež v tyrkysových šatech vypadala jako mořská panna. Okouzlující byla také herečka Catherine Zeta-Jones (54), která pro slavnostní příležitost zvolila model, v němž dokonale vynikly její ženské zbraně.

Zářila také herecká hvězda Uma Thurman (53). Tu na červený koberec doprovodil její syn Levon, jehož má s bývalým manželem Ethanem Hawkem.

Zahájení filmového festivalu si samozřejmě nenechala ujít ani celá plejáda dalších hereček. Namátkou jmenujme například Elle Fanning, Victorii Bonyu nebo Frédérique Bel. Dámy na červeném koberci v Cannes si prohlédněte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám