Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci reality show Survivor se již 17. května dozví, kdo vyhrál druhou řadu. Těsně před branami finále skončila tanečnice Johanka, která byla velkou favoritkou na vítěze, a to i v očích moderátora Ondřeje Novotného, který její hru zmapoval na svém instagramovém účtu.

"Nejdivočejší jízda letošní série patří Johance. Nikdo neudělal pro vítězství to, co ona. Když se na hru podíváte objektivně a skrze 3 slova, která ji vystihují. Přežít, přehrát a přelstít. To je esence Survivor reality show. A Johanka ji bez diskuze naplnila nejlépe,“ uvedl Novotný na sociálních sítích s tím, že ani dodržení těchto tří slov hráči nezaručí vítězství.

Johance se podařilo vyhrát dva duely, najít dvě skryté imunity a vyhrát jednu individuální. Velmi toho přinesla i do kmene, o který se starala, a dokonce pěstovala záhonek.

„Co tedy udělala špatně? Jen prohraný duel a předtím propad ve skládačce to není. Je těžké měnit její kroky, ale byť to neviděla, tak se vlastně Tomáše nemusela bát. Ve finále by s ním pravděpodobně neprohrála. A kdyby mu ve finálové pětce nabídla ruku a zradila ostatní, nikoli veřejně, tak to mohlo možná… Ale na možná se nehraje a variant bylo více,“ uvedl Novotný jasně s tím, že kdyby se tanečnice dostala do top trojky, tak zřejmě porazí i nejobávanějšího hráče Tomáše.

„Johanka nechala ve hře vše a možná našla svoje silné stránky, které jí do života dávají šanci na to, aby v něm dělala, co ji bude bavit nejvíc. Stala se hrdinkou nejen mnoha žen. Nikdy se nebála mluvit proti přesile a ukazovala své hodnoty, i když to bylo herně netaktické. A to není vůbec málo. Naopak. Může to být ještě větší vítězství než samotná soutěž,“ dodal Novotný.

O titul Survivora ve finále zabojují Tomáš Weimann, Karolína Krézlová a Martin Konečný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám