Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finále Miss Czech Republic se provokací ze strany hvězdných hostů rozhodně nešetřilo. Dress code zněl jasně, a to „creative black tie.“ Není se tedy čemu divit, že byly celebrity skutečně kreativní a sexy výstřihů nebo rozparků se tentokrát sešlo skutečně spoustu.

Avšak nejen dle komentářů pod příspěvky a články, ale také podle názoru Agáty Hanychové (38) byly některé modely už přes čáru.

„Některé slečny mi přišly jako panoptikum, potřebovaly se asi ukázat. Myslím si, že na Miss by se neměla strhávat pozornost na sebe. Ten večer je těch holek a organizátorů a je to o něčem jiném, než tam předvést bůhví co. Když se jdete podívat na fotbalový zápas, tak se jim tam také nevrhnete při utkání na hřiště. Vůbec nebudu nikoho hanit, nemám na to náladu,“ řekla Agáta Hanychová během svého živého vysílání, kde se jí jeden z fanoušků zeptal také konkrétně na topmodelku Simonu Krainovou (51), která neoblékla šaty, ale vyzývavý overal.

„Jak jsem řekla na začátku svůj názor. Nikde dlouho nebyly, tak se přišly ukázat. Ale když jim to dělá dobře, tak proti tomu nic nemám. Ale myslím si, že Miss má být o oslavách krásy soutěžících, a ne tam předvádět své tělo. Mělo by se to respektovat,“ svěřila se maminka tří dětí, která dorazila na galavečer v elegantních šatech od Sandry Markové.

Sama Simona Krainová byla se svou volbou outfitu víc než spokojená.

"Je to dost creative. Je to overal od Jakuba Ponera. Vymýšleli jsme to spolu. Odvážili jsme se jít do něčeho crazy. Dress code to povoluje. Mám ráda róby, ale mám jich dost, jsem přesycena. Čekám kritiku, že se Krainová po padesátce zbláznila. A vlastně se na to těším. V plavkách chodit už nebudu. Jsem ráda, že tuto disciplínu mají missky. Dnes bylo teplo, chtěla jsem se trošku svléknout," vysvětlila Simona pro Super.cz s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám