Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) nepřestává své fanoušky ohromovat. A to nejen pěveckým talentem, ale také je pro ně určitým vzorem na sociálních sítích, kde má přes sedm set tisíc příznivců.

Ač si své soukromí střeží, tak do něj nechá skrze snímky čas od času nahlédnout. Pro mnohé fanynky je také motivací, co se týče zdravého životního stylu, díky kterému se udržuje v perfektní kondici. Jak ostatně ukázala i na své poslední fotografii, na které pózuje v bílém spodním prádle.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevily spousty pozitivních ohlasů.

„Daruš, dvacet roků dolů. Vypadáš úchvatně,“ napsala jedna z fanynek. „Dvacet roků je ještě málo. Některé dvacítky by mohly závidět,“ dodala další sledující.

A jaký je její recept na neutuchající energii a krásnou postavu? Rozhodně na něm není nic překvapivého.

„Všechny ženy chtějí slyšet můj trik, ale je to prostě spousta odříkání, zákazů a příkazů. Ale já netrpím, už se mi to vrylo pod kůži,“ svěřila se nedávno pro Super.cz s tím, že jejím oblíbeným pohybem je jóga, ale také procházky.

Přesto její životospráva není tak striktní, jak se může na první pohled zdát.

„Neodepřu si kávu a pak jsem závislá na zelené chlorofylové vodě. Ovšem alkohol neodmítnu, víno je podle mě nosič dobré nálady. Bílé vínko mám doma v lednici pořád a ráda si dám skleničku k dobrému filmu klidně i sama. A s mými tanečnicemi máme rituál, že si před vystoupením vypijeme vinný střik, abychom byly víc odvázané," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám