Hlavní obsah
Článek

V noci ze soboty na neděli se stala novou královnou krásy Česka vnadná blondýnka Justýna Zedníková. Byla horkovou favoritkou čtenářů Super.cz, odnesla si také titul fanoušků Miss popularity. Nová Miss Czech Republic se pyšní přírodními čtyřkami, průzračně modrýma očima, dokonalým úsměvem a blond vlasy.

"Vůbec jsem to nečekala, všechny dívky byly úžasné. Jsem strašně š'tastná, vděčná, zároveň cítím velkou zodpovědnost, protože budu reprezentovat Českou republiku na Miss World, dám do toho všechno. Moc si přeji, aby na mě byli všichni hrdí," řekla Super.cz bezprostředně po svém triumfu Justýna.

Studentka Vysoké školy ekonomické bodovala v otázkách poroty, největší aplaus sklidila i při promenádě v plavkách, kde vynikly její dokonalé křivky. Nadšeně tleskal v publiku i její přítel zpěvák Šimon Opp.

"Výskal radostí celou dobu, gratuloval mi, moc mi to přál. Missí nemoc u mě nehrozí," zdůraznila Justýna Zedníková (21).

Jaké byly přípravy na finále Miss Czech Republic? "Snažila jsem se jíst zdravě, chodit častěji do posilovny, připravovala jsem se psychicky. Snažila jsem se nestresovat, zkusila jsem i jógu a meditaci. Před finále jsem jela dýchací cvičení," dodala vítězka soutěže krásy.

Reklama

Další články

Načítám