Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá řada minisérie Iveta nabízí pohled do života zpěvačky Ivety Bartošové (†48) v době její největší slávy. Najít představitele hrdinů, kteří hýbají dějem celého seriálu, nebylo ani tentokrát jednoduché. Vedle Anny Fialové coby Ivety Bartošové a Ondřeje Gregora Brzobohatého (41), který hraje Ladislava Štaidla, se na obrazovce objeví další známé tváře.

Nebude chybět ani Rudolf Hrušínský nejmladší, se kterým měla zpěvačka románek. Do role tvůrci obsadili mladého herce Oskara Hese a šli na jistotu. „Oskar Hes se vybíral jednoduše, protože jsme šli přímo po něm. Tam nebyl žádný casting, žádný konkurz,“ řekl režisér Michal Samir.

Před natáčením záběrů z dob, kdy se natáčela komedie Svatba upírů, se mladý herec dokonce s Rudolfem Hrušínským nejml. sešel. „Na Svatbu upírů jsem se nedíval. Mně opravdu stačila jedna schůzka s Rudolfem Hrušínským nejmladším. Byla dost intenzivní a asi nebylo víc potřeba,“ popsal Oskar Hes s tím, že takové mega hvězdy, jakými Bartošová s Hrušínským tehdy byli, dnes nemáme.

„Dneska už nikdo takový není. Tenkrát byly dva televizní programy. A oni hráli v celovečerním filmu, který navíc viděli úplně všichni. Kam šli, tam je poznávali a byli z nich úplně na větvi. Nedokážu si představit tu obrovskou pozornost. Nevím, jestli by to bylo příjemné,“ dodal k natáčení mladý herec.

Reklama

Další články

Načítám