Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento týden se ve Výměně manželek diváci podívají nejen do domácnosti MMA bijce Gábora Borárose. Jeho partnerka Monika zamíří ze Slovenska do českého Ralska do rodiny s pěti dětmi, třemi psy a papoušky. A nutno říct, že o zábavu nebude mít nouzi.

Monika v Ralsku bude zpočátku šokovaná sedmičlennou domácností. Ocení, že rodina se moc nedívá na televizi a její členové nejsou pořád na telefonu, a naopak si hodně povídají. Podobně by to ráda měla i doma s Gáborem. V novém domově jí ale vadí psi, kteří se pohybují i na jídelním stole a olizují zbytky jídla přímo z talíře.

„Viděla jsem, že jsou psi na stole, a ona mi tam napsala, že čistota je na prvním místě, a potom mi malý povídal, že to v talíři mám dát na zem a přišli tam psi,“ svěřila se na kameru Monika, která z toho, že v domácnosti lížou zvířátka jídlo z talířů, byla v šoku. „To bylo nechutné, bude to pro mě problém,“ dodala na kameru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám