Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na korunovaci krále Karla III. (75) nechyběli jeho nejbližší včetně mladšího syna Harryho (39), který přiletěl z USA. Dorazil bez manželky Meghan i dětí. Hned po ceremoniálu zase spěchal na letiště a domů.

Na prince se upínaly zraky mnoha příznivců britské královské rodiny. Není tajemstvím, že vztahy mezi ním a jeho příbuznými nejsou zrovna růžové, a tak se čekalo, jak setkání proběhne. Harry se ale s rodinou setkal jen zběžně, usazen byl do třetí řady mezi vzdálenější příbuzné.

Zasedl vedle manžela své sestřenice, princezny Eugenie, Jacka Brooksbanka, a právě tomu si postěžoval.

„Mám plné zuby toho, jak se mnou jednají,“ řekl podle odborníka na odezírání rtů, jak uvedl britský Daily Mail. Není jasné, koho měl na mysli, mohlo jít o královskou rodinu či média, s nimiž se soudí. Později měl Harry také pronést, že „tohle není ideální situace“.

„Jestli to nějak pomůže, i já to zvládnu. Ale tohle není klidný život, že ano,“ měl odvětit Brooksbank. „Je jim to jedno,“ odpověděl prý princ Harry.

Poté, co se s manželkou Meghan rozhodli odtrhnout se od rodiny a začít žít vlastní život za velkou louží, má nejblíž právě k princezně Eugenii a jejímu manželovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám