Hlavní obsah
Článek

Den, na který se nezapomíná. Tak okomentovali princ a princezna z Walesu sobotu, kdy proběhla korunovace nového britského krále Karla III. (75). Završil ji koncert před hradem Windsor, na němž nechyběly ani královské děti.

Kate a William (41) s fanoušky sdíleli video, které je kompilací záběrů ze zákulisí. Od příchodu rodiny přes Williamovu řeč po bujaré veselí, které si vychutnali všichni bez ohledu na věk.

Princ a princezna z Walesu sdíleli video z korunovačního koncertu

Ve zmíněném proslovu vzdal princ William hold své babičce, královně Alžbětě II., i svému otci. „Tati, všichni jsme na tebe velmi pyšní,“ zaznělo mimo jiné. V žertu pak uvedl, že nechce mluvit celou noc - poté, co si na stejnojmennou píseň od Lionela Richieho (All Nigh Long) celá rodina s chutí zatančila. Vystoupila také Katy Perry, Nicole Scherzinger nebo Andrea Bocelli.

Celá královská rodina seděla v boxu pospolu. Vedle Karla III., královny manželky Camilly, Kate, Williama, George a Charlotte také princ Edward s manželkou Sophií a dětmi Louise a Jamesem či princezny Eugenie a Beatrice s manžely.

Reklama

Další články

Načítám