Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přední český stylista Filip Vaněk (46) zhodnotil modely světových prvních párů a hvězdných hostů na korunovaci krále Karla III. Je jasné, že modely jejich stylisté vybírali či nechávali na míru šít doslova měsíce, událost sledovalo v televizi přes sto miliónů lidí, jednalo se o jednu z nejvíce sledovaných světových událostí všech dob.

Kdo si vedl na jedničku a kdo naopak propadl? Jednoznačně nejlépe ohodnotil španělského krále Filipa VI. a jeho manželku, královnu Letizii. "Nejlépe oblečenou je španělská královna. Přestože se jedná o formální záležitost, outfity krále i královny jsou zajímavé i z pohledu současné módy. Působí současně, kultivovaně a přesto trendy. Neztrácí na sexappealu i jako královna. Letizia patří k nejlépe oblékaným ženám na světě," pěje ódy na model královského páru a především královny Letizie Vaněk.

Podle něj také zabodovala manželka prezidenta Francie Brigitte Macron. "Také skvělé, tleskám," dodal Vaněk.

Nejlépe oblečeným mužem byl podle stylisty James Middleton, bratr princezny Kate, líbila se mu také Pippa Middleton. "Šaty se stejným střihem jsme v minulosti viděli i na její sestře Kate. Je to také adekvátní příležitosti a velmi vkusné. A její bratr je podle mě nejlépe oblečený muž korunovace," prozrazuje stylista, kterému se líbil také thajský královský pár.

Kdo naopak sáhl vedle? Podle Vaňka to byly první dáma Ameriky Jill Biden s její vnučkou Finnegan. Obě oblékly model z dílny Ralph Lauren. Ale nezabodovala ani monacká kněžna Charlene.

"Zklamala mě kněžna Monaka Charlene, kterou její kostýmek dělá mohutnější v těle a stejně nelichotivý je kostým Jill Biden. Americká první dáma neměla šťastnou ruku. Čekal bych od Američanů něco mnohem lepšího. Obě působí provinčním dojmem. S vnučkou byly takové chudé příbuzné," dodal rázně Vaněk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám