Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu proběhne korunovace nového britského krále Karla III. (75), už nyní, den předem, je Buckinghamský palác plný hostů. Po dopoledním nácviku ve Westminsterském opatství se konal slavnostní oběd.

Toho se vedle krále, jeho ženy Camilly, prince a princezny z Walesu zúčastnili i další členové rodiny jako vévoda a vévodkyně z Gloucesteru nebo vévoda z Kentu či zástupci politické sféry. Celkem se jednalo o 42 hostů. Skandály opředený princ Andrew pozvánku nedostal.

Ozdobou akce byla princezna Kate v úzkých bílých šatech s černým lemem kolem krku a černým páskem. Ve stejné barvě měla i psaníčko a sexy lodičky s hravými detaily. Jde o značku Aquazzura, kterou na královské akce pravidelně obouvala vévodkyně Meghan.

Král Karel III. byl v dobrém rozmaru a několikrát byl zachycen při bujarém smíchu. Princ Harry se slavnostního oběda nezúčastnil. Soukromé letadlo z Kalifornie dosedlo na letiště ve Farnborough poblíž hradu Windsor už v pátek ráno, zda jím přicestoval princ, ale dosud nebylo potvrzeno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám