Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady zase. Heidi Klum (50) opět pózovala pro známou značku spodního prádla se svou dcerou Leni. Fotky pak obě sdílely na sociální síti, kde vyvolaly velkou diskuzi. Kritiku ale dokázala unést jen Leni.

Není to tak dávno, co Heidi s dcerou pózovala v úvodní části kampaně. Obě na sebe oblékly krajkové spodní prádlo a nechaly se zvěčnit v různých pózách. Už tehdy ovšem spoře oděná matka s dcerou spoustu lidí pohoršily. Jejich předvádění považovali za nevkusné, laciné nebo dokonce nechutné. Leni se později vyjádřila v tom smyslu, že si focení s mámou užila.

„Upřímně jsem se nedívala na žádné reakce. Jsem s kampaní celkově spokojená a užila jsem si skvělý den s mamkou,“ řekla tehdy magazínu Pagesix. A teď se celá historie opakuje. Další rodinné focení vyprodukovalo nové snímky v prádle a obě dámy si výsledné fotografie umístily na své účty na sociální síť. Hanlivé komenty na sebe nenechaly dlouho čekat a Heidi si později vypnula možnost přidávání komentů ke snímkům. To Leni je odvážnější a svůj profil nechala zcela bez zásahu. A hned se na její hlavu kromě pochvaly snesla i kritika.

„Nebyl bych hrdý na to, že svou dceru takto ukazuji, Cítil bych se trapně a smutně,“ zněl jeden komentář. „Je jistým způsobem divné vidět matku a dceru ve spodním prádle. Myslím tím, kolik lidí se nechalo takto fotografovat?“ zněl další koment. A přisadila si i další sledující. „Kdybych se nechala fotit v prádle, tak nemyslím na nic jiného, než aby tam byla moje máma.“ A jiný fotky shrnul jednoduše tak, že je to divné.

Jak se ale zdá, tak žádné komentáře nepřinutí Heidi Klum udělat větší krok, než jen vypnout diskusi pod svým příspěvkem. V budoucnu se tak možná můžeme těšit i na další snímky ze série matka a dcera se ukazují ve spodním prádle.

Zdá se vám focení matky s dcerou v prádle nevhodné?
Ano
10,6 %
Ne, je to v pořádku
89,4 %
Celkem hlasovalo 34213 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám