Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) je pět měsíců po porodu na své váze. Dokonce má ještě o jedno kilo méně než před těhotenstvím. Maminka syna Kiliána předvedla štíhlou postavu na akci televize Prima, kterou společně s Romanem Šebrlem (49) moderovali.

"Je to tak, všechna kila jsou pryč, dokonce mám kilo pod svou původní váhou. Šlo to samo a rychle. Samotnou mě to překvapilo," řekla Super.cz Perkausová.

Pro Evu to byla první pracovní akce, kam s sebou vzala i svého malého synka. Toho během moderování hlídal tatínek Ivan Hecko.

"Je to první pracovní záležitost, kdy mám s sebou i malého. Je hodně hladový, takže běhám mezi pódiem a zákulisím a kojím. Mám tady manžela i malého, je to hukot, ale dá se to skloubit. O malého je krásně postaráno," usmála se Eva, která se těšila, až se s manželem políbí pod rozkvetlým stromem. "Je jich tu spousta, doufám, že to stihneme," řekla s úsměvem.

Figuru Eva ukázala v minisukni, postěžovala si ale na moc bílé nohy. "Začínala jsem moderovat v kalhotách, ale zprvé je tady teplo, a navíc se mi u oběda stala nehoda, tak jsem se musela převléknout. Ale mám úplně bílé nohy, u mě to je neobvyklé. Dlouho jsem ale nikde nebyla, ani sluníčko dlouho nebylo, takže jsem jak sýr," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám