Hlavní obsah
Článek

Finalistka Miss Czech Republic Sophia Maria Osako je nejmladší kráskou v soutěži, je jí teprve sedmnáct let. Její největší slabinou je čeština, na které se snaží intenzivně pracovat. Od dětství mluví anglicky nejen doma, ale také ve škole. Sophiin tatínek pochází z Japonska.

"Snažím se učit češtinu, abych mohla dobře komunikovat s fanoušky. Těším se, že se rozmluvím. Studuji americkou školu, od dětství jsme s kamarády mluvili jen anglicky. Čeština je pro mě těžká, ale hodně se snažím a zlepšuji," řekla Super.cz Sophia. "S maminkou teď mluvíme stále česky, abych více trénovala," usmívá se.

V šoubyznysu se pohybuje od dětství. Její maminka Zuzana Osako byla úspěšnou modelkou a nyní je uznávanou módní návrhářkou. Navrhovala kolekci pro české sportovce na olympiádu v Tokiu.

Sophia má v mamince obrovskou oporu a rádce. Kvůli Miss pořádně zapracovala na postavě. "Moc jsem necvičila, měla jsem boreliózu, rok jsem ležela v posteli. Kvůli soutěži jsem na sobě začala makat, pracovat na postavě, abych byla fit, jím více zdravě, více masa a zeleniny, mám dole pět kilo," dodala exotická kráska.

Reklama

Další články

Načítám