Hlavní obsah
Článek

Jsou to tři týdny, co Agáta Hanychová (38) porodila své třetí dítě. Malou Rozárku má s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). Někdo si může říct, že to tehdy vzali trochu kvapem. „My jsme spolu byli dvakrát na rande, pak jsem otěhotněla, pak jsem porodila,“ smála se Agáta. „Kecáš, to není pravda,“ reagoval Jaromír. „Dobře, tak třikrát na rande,“ vtipkovala brunetka na naši otázku, kdo z nich je větší romantik.

A tak není divu, že poté, co Agáta porodila, plánují dohnat dobu randění. „Jestli tedy znovu neotěhotním,“ smála se Agáta během rozhovoru pro Super.cz.

My jsme si s Agátou a Jaromírem povídali na akci pod pražským Petřínem, kde se zamilované páry mohly políbit a následně se osvěžit vychlazeným chmelovým mokem. Tuto možnost využil Jaromír, Agáta ne, protože kojí a hodlá s tím pokračovat. „Ano, kojím a budu kojit, co nejdéle to půjde.“

Nejsledovanější pár českého šoubyznysu vzal poprvé na veřejnost i svou novorozenou dceru. Zda se malá Rozárka podobá více Agátě, nebo Jaromírovi, zatím není vidět. „Maminka v ní vidí tatínka, já v ní teda vidím Agátu. Jsou jí tři týdny, ještě bych to nechal, je na to brzo,“ dodal Soukup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám