Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) o sobě dává opět vědět. Je to deset let, co spatřil světlo světa její videoklip k písni Věštec. Letošní jubilantka se rozhodla úspěšný hit svým posluchačům přinést znovu a pustila se do natáčení remaku.

Ke spolupráci si Bára stejně jako před deseti lety přizvala dlouholetého kamaráda Václava Noida Bártu, který pro ni píseň napsal. „S Vaškem se známe asi dvacet let. Je to nesmírně talentovaný člověk, kterého si moc vážím. Před deseti lety mi napsal asi moje nejlepší album, a teď se k němu trochu vracíme. K tomuto jubileu jsme se rozhodli společně udělat remake písně Věštec, ve které chceme poukázat na hrozivé téma domácího násilí a jeho následků,“ řekla Super.cz Bára na natáčení videoklipu, ve kterém vystřídá hned několik modelů od návrhářky Martiny Pipkové Loudové, ale ukáže se i polonahá ve vaně.

Vedle těchto záběrů zpěvačku čekají i náročné scény. „V rámci klipu bude i kaskadérský výstup, přijel Petr Nůsek se svojí Argo skupinou, se kterým Vašek už spolupracoval. Kaskadérka poletí přes místnost, v klipu bude průlet místností, který bude představovat, jako když muž odhodí ženu,“ prozradila zpěvačka, která je ráda, že ji v nebezpečných scénách někdo zastoupí. Ve svých 60 letech Bára srší energií, na což má jednoduchý recept.

„Myslet a být pozitivní, obklopovat se lidmi, které máte rádi a dělat to, co vás baví,“ prozradila zpěvačka, která natáčela klip ve srubu uprostřed malebné přírody u Mladé Boleslavi.

„Začal jsem spolupracovat s nadací Neodkládej to, která se věnuje domácímu násilí. V České republice i ve světě jsou to bohužel dost vysoké počty lidí, kteří takovému násilí čelí. Rádi bychom tímto klipem na tuto tematiku poukázali a sdělili, že to není v pořádku, když je doma někdo týraný,“ řekl Vašek Noid Bárta, který se natáčení klipu ujal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám