Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to dva měsíce, co namakaný přítel Lucie Bílé (58) Radek Filipi skončil v nemocnici na operaci páteře. Léta tvrdého tréninku, volejbalu a sezení za volantem si vybrala svou daň. Vše naštěstí proběhlo celkem snadno a zpěvačka měla svého milého brzy doma. Rekonvalescence si ale vyžaduje dlouhý čas.

Myslím, že je to asi běh na dlouhou trať, ještě to v pořádku není. Proto tady se mnou není, jinak by tu byl. Ale on se dá dohromady, to je jasný, ale chce to trochu čas,“ svěřila úspěšná zpěvačka Super.cz.

Společně už prožívají osmý rok vztahu a Lucie Bílá nemůže být šťastnější. „Jsem za něj Bohu vděčná, takového chlapa jsem si přála a hurá mám ho.“

Se Zlatou slavicí jsme se potkali na akci, na kterou dorazila, aby popřála mnoho štěstí textařce a zpěvačce Patricii Fuxové a celému uskupení Vesna, které naši zem bude reprezentovat na Eurovizi už v květnu. Lucie Bílá Patricii velmi obdivuje. Právě tato mladá talentovaná umělkyně složila několik textů pro naši nejúspěšnější zpěvačku.

Reklama

Další články

Načítám