Hlavní obsah
Článek

Manželský pár se na parketu StarDance dosud neutkal. Herec Marek Adamczyk (36) se letos na tanečním parketu bude potkávat se svou manželkou, snowboardistkou Evou Adamczykovou (30). Soutěžit ale nebudou spolu, ale proti sobě.

„Rivalita mezi námi nepanuje, díky Bohu. Sami uvidíme, jak to bude. Jsme zdravě soutěživí. A je to pro nás nová zkušenost. Na společné tréninky jsme zvyklí, to se mnou Marek chodí poměrně často, ale v jedné soutěži jsme ještě nebyli, myslím, že to zvládneme a budeme se podporovat,“ svěřila se Super.cz Eva Adamczyková na tiskové konferenci ke StarDance s tím, že když přišla nabídka oběma, s radostí ji přijali.

„Myslím, že Markovi přišla o chvilku dřív, bylo to nějak zároveň a přišlo nám to jako vtipná záležitost, takže jsme do toho šli rádi,“ prozradila profesionální snowboardistka Eva, která během soutěže chce stíhat i svoji sportovní přípravu. „Bude to změněné, ta moje příprava. Na začátku května začínám suchou fyzickou přípravu, je to v Čechách, posilovna a běhání. Během podzimu se jezdí na ledovce, to samozřejmě nezvládnu kvůli StarDance, ale hned jak v nějakém díle vypadnu, tak začnu jezdit na ledovce, podle toho, jak se budu cítit, tak nastoupím do závodu, ale plánuji tu sezónu odjet,“ svěřila se Eva Adamczyková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám