Hlavní obsah
Článek

Na premiéře druhé řady minisérie Iveta se to známými tvářemi jen hemžilo. Většina z hvězd se na červený koberec řádně připravila, kdo by ale čekal, že přítomné dámy dorazí v sexy šatech nebo velké večerní, pořádně by se zmýlil. Prim tentokrát hrály obleky, a to i ty dámské.

Zatímco pánové dorazili ve vypasovaných sakách, dámy většinou oblékly oversize modely, ve kterých zakrývaly, co se dalo. V modrém maxi obleku dorazila na červený koberec pražského kina Lucerna představitelka Ivety Bartošové (†48) herečka Anna Fialová a pod volné sako oblékla jen černý crop top. Maxi styl zvolila na premiéru také hvězda loňské vánoční pohádky Krakonošovo tajemství, herečka Leona Skleničková.

Pánský styl oblékla na slavnostní událost také hvězda seriálu Specialisté Zuzana Kajnarová. A po kostýmku sáhla i herečka Michaela Pecháčková (20) nebo zpěvačka Heidi Janků (61). Jako jedna z mála v šatech dorazila herečka Michaela Tomešová, které dělal garde Milan Peroutka. V podobném modelu se na červeném koberci objevila také Patricie Pagáčová (35), která si premiéru nenechala ujít s manželem.

Největší pozornost na sebe strhl Muž roku 2016 a soutěžící letošního Survivoru Josef Kůrka. Se svou těhotnou přítelkyní Angie Mangombe dorazili v teplákách. "Chtěla jsem se cítit pohodlně a Pepa mě podpořil, proto jsme přišli ve stejných teplákovkách," svěřila se Super.cz budoucí maminka, která pod modelem skrývala rostoucí bříško. Kdo další se na premiéře objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám