Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z hollywoodských hvězd Demi Moore (61) a Bruce Willise (69) jsou prarodiče. Jejich nejstarší dcera Rumer před týdnem porodila dceru, jíž dali s partnerem jméno Louetta Isley. Herečka rodila doma.

„Jsi kouzelná. Narozená doma v úterý 18. dubna. Jsi víc, než o čem jsme kdy snili,“ napsala Rumer ke snímku dítěte, který sdílela na sociální síti. Rodinu založila s hudebníkem Derekem Richardem Thomasem.

Mezi prvními gratulanty byli samozřejmě nejbližší z rodiny. S matkou Demi i sestrami Scout a Tallulah má Rumer skvělé vztahy, stejně tak s otcem Brucem a jeho nynější ženou Emmou Heming. Ta jí gratulovala i veřejně na Instagramu. „Ach můj bože, tak moc ji milujeme,“ napsala k fotce holčičky.

Rodina před rokem oznámila, že Willis musí kvůli zdravotnímu stavu skončit s herectvím, byla mu diagnostikována afázie. Letos v únoru pak rodina v prohlášení uvedla, že se jeho stav zhoršil a herec trpí demencí. „Frontotemporální demence je krutá nemoc, o které mnoho z nás slyšelo, a může postihnout každého. Neexistuje na ni dnes žádný lék. To je realita, která se v následujících letech, jak doufáme, změní,“ stálo ve vyjádření.

Reklama

Další články

Načítám