Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární taneční soutěž StarDance se vrací na obrazovky, letos startuje už 12. ročník. Podzim na České televizi tak bude opět patřit tanečnímu parketu, na kterém se utkají známé tváře spolu s profesionálními tanečníky. Kdo letos kývnul na nabídku zazářit na parketu v populární show?

Po loňské pauze se na televizní obrazovky vrátí moderátorská dvojice Tereza Kostková a Marek Eben, naopak porota dozná změn. Česká televize dnes potvrdila informaci Super.cz, že letos místo čtyř budou jen tři porotci, a to Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer. Jan Tománek se také zúčastní, ale bude soutěžit za profíky na parketu.

Za hvězdy budou letos soutěžit Ivana Chýlková (60), Iva Kubelková (46), Marek (36) a Eva (30) Adamczykovi, Vavřinec Hradilek (37), Richard Krajčo (46), David Prachař, Darija Pavlovičová, Tereza Mašková (28) a Josef Maršálek.

Z tanečníků se fanoušci mohou těšit na známé tváře Martina Prágra, Dominika Vodičku, zmíněného Jana Tománka, Lenku Noru Návorkovou či Adrianu Maškovou, ale také nováčky. K těm patří Kateřina Bartůňek Hrstková, Zuzana Dvořáková Šťastná, Dominika Rošková, Jakub Mazuch a Daniel Kecskeméti.

Na obrazovkách se StarDance objeví od 14. října.

Reklama

Další články

Načítám