Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák Roman Tomeš (36) podstoupil před třemi týdny operaci kýly a stále se potýká s pooperačními komplikacemi.

"Je to trošku choulostivý téma. Po operaci mi dole něco nateklo, nateklo to monstrózně. Vypadá to, že mám dole dva. Víme, co. Ale ani jeden z nich není plně funkční, takže je to vlastně nepoužitelný," řekl Roman nedávno s úsměvem pro Super.cz.

I s takovou zdravotní indispozicí musí dál hrát, což by divák na herci rozhodně nepoznal, ač se Roman potýká s lehkými bolestmi.

„Prášky na bolest neberu, ale nosím kýlní pás. Ty problémy, o kterých jsem mluvil, pořád mám, nějak to neustupuje. V týdnu jdu na punkci, takže věřím, že to bude lepší. Je pravda, že to během zpívání trošku pobolívá, ale to nic není, jsme přece chlapi,“ svěřil se nám během muzikálového představení Jesus Christ Superstar, kde má jednu z hlavních rolí.

Romana prý navíc ani tak netrápí nepříjemná bolest, ale spíš fakt, že se nemůže plně věnovat pohybu, který bere jako součást svého života, ale také ho udržuje ve formě.

„Už je to šest týdnů po operaci. Věřím, že to bude v pořádku a budu moct běhat a cvičit, protože jak jsem bez pohybu, tak už cítím, jak strýcovatím a mě to strašně štve. Už se těším, že budu běhat a něco se sebou udělám,“ dodal oblíbený herec a zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám