Hlavní obsah
Článek

Herečka Shannen Doherty (53) a její manžel, fotograf Kurt Iswarienko, se rozešli. Americký web TMZ informoval, že seriálová Brenda podala po jedenácti letech manželství žádost o rozvod. „Rozvod je to poslední, co by Shannen chtěla. Bohužel cítí, že nemá jinou možnost,“ uvedla hereččina mluvčí Leslie Sloane.

Bez dalšího upřesnění Sloane také dodala, že Iswarienkův agent byl „důvěrně zapleten“ do jejich rozvodu. Ani hereččin muž ani jeho agent se dosud nevyjádřili.

Krátce předtím, než vyšla zpráva o rozchodu, Doherty na sociální síti uvedla, že „jen lidé, kteří vám vyjadřují lásku, podporu a respekt, si zaslouží být ve vašem životě“.

V žádosti herečka požaduje finanční podporu a naopak žádá, aby tato nebyla přiznána jejímu muži. Děti manželé nemají.

Doherty a Iswarienko se brali v říjnu 2011, pro herečku jde o třetí manželství. V minulosti byla vdaná za Ashleyho Hamiltona a Ricka Salomona.

Herečka bojuje s rakovinou prsu. Nemoc jí byla poprvé diagnostikovaná v roce 2015, dva roky byla v remisi, ale v roce 2020 Doherty oznámila, že se jí nemoc vrátila ve čtvrtém stadiu. Před měsícem během rozhovoru uvedla, že se cítí dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám