Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své knize se princ Harry opřel do několika členů královské rodiny včetně manželky svého otce, krále Karla III. (75), Camilly (76). Označil ji za nebezpečnou a padoucha, který hrál dlouhou hru, aby se dostal ke koruně. Syn Camilly Tom Parker Bowles (48) na Harryho ostrá slova krátce zareagoval a svou matku bránil.

„Je mi jedno, co kdo říká, tohle nebyla žádná hra. Vzala si člověka, kterého miluje, přesně tohle se stalo,“ vzkázal Harrymu v podcastu The News Agents.

Ve svých memoárech Harry Camillu také obvinil z toho, že pouštěla do médií informace z královského rodiny, vždy takové, které by zlepšily její veřejný obraz, ale na úkor jeho. „Mám smíšené pocity z nevlastního rodiče, který, jak si myslím, mě v poslední době obětoval na svůj osobní PR oltář,“ uvádí v knize Spare.

Tam také píše, že i s bratrem Williamem otce žádali, aby si Camillu nebral, protože se strachovali, že se stane zlou macechou. V knize ji popsal jako ženu, která jde přes mrtvoly, jen aby na ni veřejnost změnila názor.

Korunovace bude první příležitostí k setkání Harryho a Camilly po pohřbu královny Alžběty II. a logicky panují obavy, že mezi princem a zbytkem rodiny bude dusno.

Reklama

Další články

Načítám