Hlavní obsah
Článek

Herečka a modelka Camila Morrone (25) se stala novou tváří kampaně na letošní jaro a léto značky Reformation. Sexy brunetka, která spíš než svou hereckou kariérou dosud proslula dlouholetým vztahem s Leonardem DiCapriem (49), vypadá na nových fotkách senzačně. Tvůrci kampaně nechali vyniknout její přirozený půvab a vystačili si jen s minimem make-upu.

Morrone je dcerou bývalých hereckých manželů Maxima Morroneho a Lucily Soly (47), která byla pro změnu téměř deset let partnerkou Ala Pacina, s nímž se mimochodem nedávno opět shledala u ní doma.

O Camile se hojně psalo loni v létě, kdy ji Leo po pěti letech opustil krátce po jejích pětadvacátých narozeninách. Tehdy se začalo říkat, že oscarový herec zkrátka nerandí s ženami nad tento půlkulatý věkový mezník, což následně Leo vyvrátil údajným románkem s modelkou Gigi Hadid, která má navíc dvouletou dceru Khai.

Ovšem zatímco Leo se od té doby objevuje ve společnosti stále nových krásek, Camila si nejspíš dává od mužů pauzu. Naposledy byl DiCaprio spatřen na hudebním festivalu Coachella, kde s ním pařila Irina Shayk...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám