Hlavní obsah
Článek

Od loňského roku se Veronika Žilková (62) pravidelně objevuje ve společnosti po boku svého partnera Josefa Holomáče. Ten nechyběl ani na premiéře komedie Já, diktátor, kterou poslední tři měsíce herečka v Divadle Broadway zkoušela.

Na jevišti nás však Veronika, která během představení předvedla neuvěřitelnou energickou show, překvapila svými slovy. „Dnes mě přišel podpořit Vincent s celou svojí skupinou Komikaze, budou tady v květnu hrát a přišel mě podpořit kamarád Pepa se svými dvěma skvělými dětmi a Cyril s kamarádem překladatelem,“ svěřila se Super.cz herečka, která svého partnera nyní nazývá kamarádem.

„Já už tři měsíce všem vysvětluji, že je to BFF nejlepší friend, vy jste si vymysleli slova partner,“ odpověděla Veronika Žilková, která se po boku Josefa Holomáče objevuje ve společnosti od loňského léta. „Jsme spolu, tak jsme šli na film Spolu. Není co tajit,“ řekla Super.cz Veronika na první společenské akci loni v záři. Z partnera se však během posledních třech měsíců, kdy herečka představení zkoušela, stal kamarád. Bývalý basák kapely Argema však na herečku čekal i v zákulisí a po večírku, který v divadle následoval, také společně odešli domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám