Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také herečka Jitka Schneiderová (51) patřila mezi známé tváře, které přišly podpořit návrháře Lukáše Macháčka na jeho módní show. "Moc šatů jsem od něj oblečených neměla, tak jsem přišla obhlédnout novou kolekci, zda bych si některé nepůjčila nebo nekoupila," vysvětlila Jitka.

Ta u té příležitosti zavzpomínala i na zesnulého návrháře Jiřího Pokorného, který ji s Macháčkem seznámil a byl jeho velkým fanouškem. Jitce by nevadilo ani to, aby se jednou na módním mole v Lukášových extravagantních róbách objevila její dcera Sofie, která už si ostatně modeling vyzkoušela, jak nám vyprávěla v našem videu.

S dcerou mají krásný vztah, doposud nedošlo k žádné mladistvé vzpouře a Sofie s maminkou pořád ráda jezdí i na dovolenou. Naposledy spolu byly v portugalském Lisabonu. "Bylo tam krásných pětadvacet stupňů," pochvalovala si, když nám vyprávěla o dovolené. "Ukazujeme dětem evropská města a ony mají ještě chuť s námi jezdit. Pořád je se mnou ráda a já jsem za to vděčná," zmínila.

Dostali jsme se i k její nedávné oslavě padesátých narozenin. Párty uspořádala v netradičním prostředí, bývalém bytě prvorepublikové hvězdy Adiny Mandlové. Bylo to prý skvělé. "Ale teď nechci slavit dlouho nic," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám