Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatický zpěvák Václav Noid Bárta (43) už více než 6 let nepije alkohol, začal cvičit a shodil 20 kilo. Výrazné zhubnutí mu v minulých měsících přineslo lehčí jojo efekt, a tak se se sebou Vašek opět snaží něco udělat.

Držím teďka dietu, mám Ježíše (muzikál Jesus Christ Superstar - pozn. redakce), kterého hraji v Hudebním divadle Karlín a ten nemůže být úplně vypasenej. Ale dneska jsme tady měli vynikající catering, tak jsem trochu zhřešil. Tak se musím jít zítra proběhnout, abych tam pak nevisel jako takové potetované prasátko na tom kříži,“ smál se zpěvák během rozhovoru pro Super.cz.

My jsme si se zpěvákem povídali po Galavečeru Orchestru Karla Vlacha, na kterém Vašek vystupoval jako host, a to společně s Ondřejem Rumlem (42) a Terezou Maškovou (28). Během vystoupení ukázal, že má neuvěřitelnou energii. „Na to, že mi bude za 58 let 100, ještě docela držím,“ dodal se smíchem během rozhovoru Václav Noid Bárta.

Reklama

Další články

Načítám