Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou ho potkáváme ve společnosti hudebníků kolem jeho projektu Kapitán Demo. Tentokrát ale muzikant Jiří Burian udělal výjimku a vyvedl svoji paní Columbovou. Na ceny Anděl ho doprovázela jeho manželka Darina.

Ostatně i ona tam měla své profesní zájmy, je totiž režisérkou hudebních videoklipů a s manželem spolupracuje i manažersky. Postarala se i o outfity, v nichž do prostor pražského Výstaviště, kde v jednom z Křižíkových pavilonů slavnostní večer probíhal, dorazili. "Mrkla jsem do skříně, vytáhla druhé šaty, vyžehlila je, vyžehlila manžela, tedy jeho outfit, a jsme tady," popsala v rychlosti. Burian tedy doplnil, že si vzal oblek po dědečkovi, ale to byla spíš jeho klasická legrácka.

Manželé prozradili, kdo byli jejich favorité. Jednoznačně se shodli na dvou jménech. Anně Vaverkové za alternativu a Pam Rabbit v kategorii objev roku a sólová interpretka roku. Ty ale své nominace neproměnily.

Reklama

Další články

Načítám