Hlavní obsah
Článek

Poprvé po tajné svatbě se spolu objevili na veřejnosti a zapózovali před objektivy fotoaparátů. Modelka Aneta Vignerová (36) byla hvězdou přehlídky návrháře Michala Kováčika v pražské Chuchli. A její manžel, scenárista Petr Kolečko (40), u toho nemohl chybět.

Aneta je dlouholetou múzou návrháře a byla zlatým hřebem přehlídky. Své manželce na mole scenárista pyšně tleskal a ještě ve chvíli, kdy probíhalo defilé, vyskočil ze svého sedadla a předal jí květiny. Poté společně s Anetou a Michalem Kováčikem zapózoval pro přítomné fotografy. Doteky a něžnosti mezi novomanželi nebraly konce.

Pár si řekl své Ano 14. března v Českém Krumlově. Vyrazili také na líbánky, které strávili v romantických belgických Bruggách.

Přehlídka Michala Kováčila zahájila Mercedes - Benz Prague Fashion Week. Slavnostní zahájení si nenechala ujít ani řada dalších známých tváří. V publiku nechyběly modelky Kateřina Sokolová (34) nebo Zuzana Stráská, herečky Kateřina Hrachovcová (49) a Sara Sandeva (26) nebo hudebnice Terezie Kovalová (34). Kdo všechno se přišel na módní show podívat a jak jim to slušelo, je zaznamenáno v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám