Hlavní obsah
Článek

Autorskou přehlídku módního návrháře Lukáše Macháčka si nenechala ujít řada známých tváří. 24 modelů, z toho čtyři pánské, předvedl v industriálních prostorách bývalé továrny ve Vršovicích. Že se bylo nač dívat na mole i v publiku, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii a ve videu.

Hlavní hvězdou byla topmodelka Pavlína Němcová (52). "Navazujeme dlouhodobou spolupráci s její mateřskou agenturou, zároveň se dlouho známe, i když jsme spolu nikdy takhle nepracovali. Nějakým způsobem se to vyvinulo. Trochu jsem se tedy bál, že nebude chtít vynést svatební šaty, z nějakých etických důvodů, ale dopadlo to skvěle," připomněl Macháček, že topmodelka sama nikdy vdaná nebyla.

Když jsme sledovali modely, nemohli jsme si nevšimnout, že v jednom figurovala odhalená bradavka, jindy zas bylo vidět téměř celé ňadro. Šlo u úmysl, nebo to byla nehoda? "Byl to úmysl. Mám rád extravagantní asymetrické prvky. Takových věcí by tam bylo i víc, ale s Filipem Vaňkem, se kterým jsem konzultoval stylingovou část, jsme se domluvili, že bude lepší, aby klientky pochopily už z mola, že se to dá nosit," vysvětlil návrhář.

Reklama

Další články

Načítám