Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezinárodní den milovníků nahoty sice spadá až na 4. června, některé celebrity se však svým tělem chlubí po celý rok. V rouše Evině se za poslední dobu předvedlo hned několik známých českých krásek a svá těla daly na odiv zcela nahá, nebo jejich křivky zakrývalo jen minimum látky.

Poslední dny svým tělem jako z kamene nejvíce provokuje modelka Simona Krainová (51), která je kvůli svému obnažování některým lidem trnem v oku. „Já se bavím, ostatně jako vždy,“ reagovala Simona pro Super.cz na hejty na svou osobu. Svou dokonalou figurou se pochlubila také topmodelka Pavlína Pořízková (59), která před pár dny oslavila 58. narozeniny a své tělo na sociálních sítích ráda ukazuje.

Přílišným studem netrpí ani blogerka Dominika Myslivcová (29). Ta se aktuálně nachází v Dubaji, kde si užívá dovolenou a vedle fotek v bikinách se také pochlubila snímkem ve vaně, na kterém je zcela nahá. Na odiv tak dala své rostoucí těhotenské bříško, které z vody vyčuhuje. „Těhotenství si užívám moc, dlouho jsem přemýšlela, jestli vyrazit. Ale nakonec jsem ráda, že jsem jela a užiju si hezkého počasí,“ svěřila se Super.cz Dominika.

Odhaleným snímkem s rostoucím bříškem se pochlubila také misska Eva Čerešňáková (37), která je v 8. měsíci těhotenství. A své tělo předvedla také exotická kráska a účastnice reality show LikeHouse Angie Mangombe s Mužem roku Josefem Kůrkou. Kdo další v poslední době odhodil svršky a předvedl své nahé tělo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám