Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natália Mykytenko je zřejmě jedinou nevěstou z pořadu Svatba na první pohled, která si získala srdce tolika fanoušků, že se může živit i jako influencerka.

Se svými sledujícími sdílí i kus svého života s tím, že je občas nechá nahlédnout i do soukromí. Tentokrát se rozpovídala o své razantní hubnoucí proměně, na kterou se jí začali fanoušci intenzivně ptát.

Za hubnutím ale nestojí úmysl, Natália naopak přiznala, že se ve svém těle necítí dobře a ani zdravě.

“Je fér s vámi sdílet i věci, které nejsou úplně pozitivní. Trápí mě to ještě intenzivněji, než dříve už několik dní. Bojuji s tím. Zhubla jsem 10 kilo, teď vážím 50 kilogramů. I když píšete, že mi to sluší, já mám trošku mindrák, depresi a úzkost dlouhodobě, protože se necítím ve svém těle dobře a zdravě. Jsem zvyklá mít kolem 57 kilogramů,“ svěřila se známá blondýnka s tím, že si nastavila i jídelníček na přibírání, který ale nepomáhá. Proto se svůj stav rozhodla řešit s odborníky.

Ještě před Svatbou na první pohled Natália pracovala ve zdravotnictví, konkrétně jako sestra na zubní klinice. Avšak po show se jí otevřelo více dveří, čehož blondýnka využila a rozhodla se věnovat svým skutečným snům a vizím.

„Teď se věnuji nejvíce sama sobě, více jsem se otevřela sledujícím u sebe na Instagramu, aby mě poznali z jiného úhlu. Chci začít natáčet své vlastní meditace, afirmace na YouTube. Nedávno jsem na Slovensku prošla několika kurzy ohledně ženské krásy, abych si pak mohla otevřít své vlastní studio nebo kliniku,“ prozradila Natália pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám