Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro spousty hráčů je Superlov, kdy se jeden soutěžící postaví se svými znalostmi všem pěti lovcům včetně obávaného Doktora Vševěda, až strašidelná sci-fi představa.

Tento střet jedné versus pěti hlav plných vědomostí ovšem nezastrašil mladého soutěžícího Michala, který si odnesl doposud nejvyšší vyhranou částku 600 tisíc korun. A na výrazech všech přítomných, včetně moderátora Ondřeje Sokola (52), bylo znát, že mladíka velmi podcenili.

Michal si vzal na triko velký risk. Bylo mu nabídnuto, že může získat právě 600 tisíc korun, pokud půjde do vědomostního boje se všemi pěti lovci, což přijal, a je dobře, že zariskoval.

Na rozdíl od některých lovců neztratil hlavu, nezazmatkoval a s naprostou koncentrací je porazil o neuvěřitelných 28 vteřin.

„Vy jste řekl tolik správných odpovědí, že lovci neměli šanci. 28 sekund zůstalo. Tohle je naprosto parádní,“ řekl Ondřej Sokol, který stejně jako všichni přítomní nemohl věřit svým očím a uším. „Na to, jak jste mladý, jste podal famózní výkon,“ pochválil Michala jeden z lovců.

Michal finanční výhru rozhodně neplánuje bezmyšlenkovitě rozfofrovat, naopak se svěřil, že část věnuje své mamince, které by chtěl pomoct se splácením hypotéky.

Nové díly Superlovu sledujte každou sobotu od 20:20 na TV Nova. Nebo už nyní na Voyo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám