Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Dominika Myslivcová (29) je v 5. měsíci těhotenství a bříško se jí již pořádně zakulacuje, což je znát i na jejím posledním snímku v oranžových bikinách.

„Trénuji o sto šest, protože ten čas tak letí, že to ani není možný. Za chvilku je tady s námi. Kdo by to řekl, že už jsem skoro v polovině a baby je velké jako mango. A mně to vlastně pořád nedochází! Taky jste se u prvního cítily tak nepřipraveně?“ zeptala se Dominika v příspěvku, kde na jedné fotografii drží i svou malou neteř.

Dominičin lékař již dokonce ví, co nosí budoucí maminka pod srdcem. Na odhalení si chce ještě nějakou dobu počkat, jak informovala na svém instagramovém účtu.

"Bříško roste, první tři měsíce jsem moc nejedla, bylo mi hrozně, teď už to ale doháním. Poslední dva týdny vidím, jak roste," prozradila půvabná blondýnka nedávno pro Super.cz s tím, že jí pořádně vyrostly také vnady.

"Docela dost. Už jsem nakupovala nové podprsenky, nemám spodní prádlo," dodala budoucí maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám