Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muž, který se na videu hádal se strážníky kvůli špatnému parkování, je moderátor veřejnoprávní České televize Jakub Železný, jak se hojně spekulovalo na sociálních sítích. Moderátor se nyní k celé situaci vyjádřil na Twitteru.

K incidentu prý došlo v době, kdy se dozvěděl špatnou zprávu o zdravotním stavu svého blízkého, což prý ovlivnilo i jeho reakci na policejní kontrolu.

„Včera mě „přepadla“ bulvární TV (její právo) k jakémusi videu. Nechápal jsem. Tak jsem dnes zhlédl: Vteřina, kdy se dovíte: blízký se neuzdraví. Zastavíte. Blbě. Strážník hned řve. PAK zapne kameru. (A MP video sestříhá). I tak měla má reakce být jiná! Mrzí mě to, omlouvám se,“ napsal Jakub Železný k videu, které zveřejnila městská policie v Praze.

Koncem února Železnému zemřel bratr David Železný.

Železný strážníkovi vyčítá arogantní chování a lhaní, on sám pak naopak nechce spolupracovat při podepisování složenek. „Udělám křížek a kolečko, to je třeba můj podpis,“ říká.

Jakub Železný se hádal se strážníky na Václavském náměstí

„Snaha vyřešit banální dopravní přestupek upozorněním a výzvou k odjezdu se rozvinula ve čtyřicetiminutový proces, který vedle strážníků zaměstnal zcela zbytečně i policisty. Ale tak každý den není ten „pravý vořechový,“ informovala městská policie na Facebooku.

Přivolaná státní policie pak moderátorovi udělala test na drogy, který byl negativní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám