Hlavní obsah
Článek

Zlomyslnost některých dětí občas dokáže šikanované jednotlivce vyburcovat k neuvěřitelným věcem. Důkazem je i dvaadvacetiletá Annie Howland z Austrálie, které na škole říkali velrybo a kvůli její váze se jí nedařilo najít ani kamarády. To vedlo až k záchvatům přejídání a dalšímu přibírání. Nakonec ale vztek na okolí i samu sebe dokázala přetransformovat ve snahu se sebou něco udělat. Nyní je inspirací pro spoustu lidí na internetu, kde svou proměnu sdílí.

Annie vzpomíná, že jí na škole někteří vrstevníci říkali, že je příliš tlustá na to, aby se přátelila s určitými lidmi a její vztah k jídlu si postupně vybral svou daň. Mladá žena byla prý schopna potají zkonzumovat i pět tisíc kalorií ‚na posezení‘, a tak se její váha rychle přehoupla přes metrák.

„Zahalovala jsem se do nadměrného oblečení a nemohla jsem se na sebe podívat do zrcadla. Tady začal můj nezdravý přístup k jídlu, kdy jsem hladověla tak dlouho, jak to jen šlo vydržet a pak najednou snědla všechno, co jsem našla. Dělala jsem to tajně v pokojíčku a cítila se provinile. Nakonec mi došlo, že je potřeba něco změnit,“ svěřila se Annie.

Mladá žena se rozhodla změnit svůj jídelníček a nastolit pravidelný cvičební režim. Během dvanácti měsíců zhubla 25 kilogramů, ale posilováním dosáhla toho, že dnes je z ní hora svalů. Průběh své proměny se Annie navíc rozhodla sdílet veřejně na TikToku. Tam její videa získala už téměř osm milionů lajků a její profil sleduje skoro 155 tisíc lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám