Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista Petr Švancara byl hostem moderátorky Gabriely Wolfové v pořadu Superchat. „Švanci“ strávil 37 dní v reality show Survivor. Ze soutěže ho vyřadilo vlastní tělo, které už nedostatek jídla a naopak spoustu fyzické aktivity nezvládalo a vypovědělo mu službu. Švancara také otevřeně přiznal, že sexuální život na opuštěném ostrově v Dominikánské republice neexistoval. Mužům chybí i ranní erekce.

„V normálním životě by tě lákalo se dívat na nahé krásné holky, jako jsou Andrea Bezděková (29), Kačka Klinderová, Karolína Krézlová (36)… Ráno nám jde nahoru, je to životní pravda. Ale tam je to něco jiného. Dvacátý den jsem zjistil, že mi nestojí. Zavolal jsem si Pepu a Vencu a řekl jsem jim to. A oni mi řekli, že jim taky nestojí. Mladší kluci mi to odklepli, že to mají stejně,“ řekl v pořadu Superchat Švancara, který je v běžném životě velmi náruživý.

„Jak říká moje manželka, chraň lidi, kteří budou s tebou, když nemáš jídlo a sex. Já jsem napůl úchylák, normální chlap. Moje manželka mě musí horně mírnit, mám na to často chuť. Rád se o tom bavím, často manželku otravuju. Ale tam tě to prostě ani nenapadne,“ vysvětluje s tím, že ani románek Petra Havránka a Andrey Bezděkové, o kterém média informovala, podle něj neexistoval.

„Pítr s Andreou se řeší, je to nějak postříhaný. Já si myslím, že tam vůbec nic nebylo. Jestli pod dekou byly nějaký obejmutí, tak to bylo tak všechno, nemyslím, že tam bylo nějaké další flirtování. Já je za celou dobu neviděl,“ konstatuje Švanci.

Co dalšího o reality show prozradil? Jaké bylo přivítání s manželkou Kamilou a jak si užívá svou váhu poté, co v Survivoru shodil 18 kilo? Podívejte se na naše video nebo si Superchat pusťte na všech podcastových platformách.

Reklama

Další články

Načítám