Hlavní obsah
Článek

Herečka Demi Moore (61) se na Instagramu podělila o krásné rodinné video pořízené během nedělní oslavy osmašedesátin jejího bývalého muže Bruce Willise (69). Jeho současná manželka Emma (44) s Demi a jejich dcerami Rumer (34), Scout (31) a Tallulah (29) vychází skvěle, a tak nebylo ani žádným překvapením, když všichni společně oslavili jeho narozeniny.

„Všechno nejlepší, BW! Jsem tak ráda, že jsme to dnes mohli oslavit. Miluji Tě a miluji naši rodinu. Děkuji všem za lásku a vřelá přání – všichni to cítíme,“ napsala Demi k radostným záběrům.

Moore tak zveřejnila video, na němž herci, jemuž byla nejdříve diagnostikována afázie a později frontotemporální demence, všichni zpívají 'happy birthday'. Herec z Pulp Fiction či Armagedonu si společné chvilky s rodinou očividně užíval a následně všechny odrovnal svým bleskovým sfouknutím svíček na jablečném koláči, který dostal od Emmy.

Bruce byl tak doslova obklopen nejdůležitějšími ženami jeho života, kromě obou manželek a tří dcer, které má s Moore, nechyběly ani jeho mladší dcery Mabel (10) a Evelyn (8), které má s Emmou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám