Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný fotograf Jan Saudek (88) letos oslaví 88. narozeniny. Jak nám přiznala jeho žena Pavla, jeho zájem o dámy mírně polevil a raději už nikam nechodí a je doma, vitalitu ale ani tak nepostrádá. Pavla je maminkou tří dětí, další potomci by jí nevadili.

„To je otázka, kterou mám ráda, a ráda odpovím, že ano. Dokážu si představit jedno, dvě, tři, ale myslím si, že mi ubíhá čas, že tam už příliš příležitostí není a nechci se rouhat, mám tři zdravé děti, a to je dost v rámci štěstí. Za tři jsem ráda, ale kdyby bylo čtvrté, páté, šesté, tak se nebudu bránit,“ svěřila se Super.cz.

U slavného fotografa se v průběhu jeho kariéry vystřídala spousta žen. Jak sama Pavla vnímá obrovský počet milenek? „No tak nebylo to tak úplně lehké vždycky, ale v jeden moment jsem si řekla, že ty ženy kolem nic moc neznamenají, že on se vždycky vrátí. Říkávala jsem si, že jednoho dne prostě nepřijde, ale zatím se to nestalo a teď si troufám říct, že se to už nestane. Jsem ta, co vydržela,“ říká Pavla, se kterou jsme si povídali na křtu knihy jejích přátel, komičky Adély Elbel a Michala Rožka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám